Magazin > Odnosi in prosti čas
3828 ogledov

Astrologija: Kaj razkriva dekada, v kateri ste rojeni

Ljubezen Profimedias
Vsako znamenje je razdeljeno v tri dekade.

OVEN

Prva dekada (21. - 30.3.)
Vladar: Mars
Ste polni energije, strasti in navdušenja. Vaše življenje je razburljivo. Primanjkuje pa vam samokontrole in potrpežljivosti. Hitro se zaljubite, a tudi ohladitev. Pazite na glavo, zobe, oči in ušesa.

Druga dekada (31.3. - 10.4.)
Vladar: Sonce
Ste rojeni vodja, privlačijo vas dominantne vloge. Ste ponosni in po svetu hodite z dvignjeno glavo. Ste tudi radodarni. Imate mnogo prijateljev in aktivno družabno življenje. Ste mojster zapeljevanja.

Tretja dekada (11. - 20.4.)
Vladar: Jupiter
Zelo ste aktivni, prizadevate si doseči pomembne položaje – tako zasebno kot tudi poslovno. Ste pustolovskega duha in pravi raziskovalec. Svoje ideje z lahkoto uresničite. Poslovno boste zelo uspešni. Denarja vam ne bo primanjkovalo. A tudi v ljubezni vas čaka sreča.

BIK

Prva dekada (21. - 29. 4)
Vladar: Venera
Obdarjeni ste bili z lepoto, šarmom in čutnostjo. Druge privlačite kot magnet. Radi imate vse, kar je lepo in dobro. V življenju znate uživate. Znate zapeljevati in življenja si brez ljubezni ne znate predstavljati.

Druga dekada (30.4. - 9.5.)
Vladar: Merkur
Komunikativni ste in zelo zgodaj ste se postavili na lastne noge. Imate veliko hobijev. Vaše zveze se ponavadi razvijejo iz prijateljstva. Zelo pomembno vam je, da imate s partnerjem iste interese.

Tretja dekada (10. - 20.5.)
Vladar: Saturn
Odlikuje vas neverjetna ambicioznost. Materialna varnost in poslovni uspeh sta vam zelo pomembna. Zelo ste trmasti in neprilagodljivi.

DVOJČKA

Prva dekada (21.-31.5.)

Vladar: Merkur
Zanimajo vas področja, ki so povezana s komuniciranjem, zabavno industrijo in mediji. Radi govorite, ste zelo duhoviti, simpatični in inteligentni.

Druga dekada (1. - 11.6.)
Vladar: Venera
Dobro veste, da ste privlačni. Nasprotni spol znate zapeljati. Vedno ste v centru pozornosti. Imate veliko znancev, a le malo prijateljev.

Tretja dekada (12. - 20.6.)
Vladar: Uran
Ste inteligentni, iznajdljivi. Privlačijo vas ljudje, ki imajo močan značaj in bogato domišljijo. Imate mnogo talentov. Med drugim z lahkoto opravljate več del hkrati. Ljubite svobodo in težko zdržite na enem mestu. Vaše ljubezenske zveze so polne vzponov in padcev.

RAK

Prva dekada (21. - 30.6.)
Vladar: Luna
Ste romantični, občutljivi in intuitivni. Pomembne so vam tradicionalne vrednote. Znani ste tudi po tem, da vaše razpoloženje pogosto niha. Ste tudi sanjač in zelo pozorni na potrebe ljudi, ki jih imate radi.

Druga dekada (1. - 11.7.)
Vladarja: Mars in Pluton
V otroštvu ste bili samotar, a se je vaša samozavest z leti utrdila. Sedaj ne dovolite nikomur več, da bi vas žalil in podcenjeval. Ste velikodušni, znate pa biti tudi arogantni in provokativni.

Tretja dekada (12.-22.7.)
Vladar: Neptun
Umetniška duša, ki brez knjige, plesa in glasbe ne more živeti. Ljubite morje, saj vas sprošča. Radi sanjarite. Samota vas ne moti, zelo pa vas je strah, da bi izgubili ljubljeno osebo.

LEV

Prva dekada (23.7.- 2.8.)
Vladar: Sonce
Zelo ste teatralni. Okolici takoj pokažete svojo samozavest in vso veličino svojega značaja. Ne sprejemate avtoritete. Radi imate otroke, igro in življenje na veliki nogi.

Druga dekada (3. - 12.8.)
Vladar: Jupiter
ste velikodušni, optimistični in zabavni. Z denarjem dobro razpolagate. Cenite resnico in iskrenost.

Tretja dekada (13. - 22.8.)
Vladar: Mars
Ste energični, strastni, aktivni in odločni. Ne marate monotonije, zato ste ves čas na preži za novimi izkušnjami. Svoja čustva težko nadzorujete, vaše ljubezenske zveze so burne in nepredvidljive. Pazite se stresa.
 
DEVICA

Prva dekada (23.8. - 2.9.)
Vladar: Merkur
Veliko razmišljate in analizirate. Pri vas je vse načrtovano. Cenite kakovost in pri delu dajete vse od sebe. Ste deloholik.

Druga dekada (3.9.-12.9.)
Vladar: Saturn
Delujete hladno in preračunljivo. Zelo ste sumničavi in pretirano oprezni. Občutek strahu skrivate, ker se bojite, da bi vas prizadeli. Racionalno razporejate denar.

Tretja dekada (13. - 22.9)
Vladar: Venera
Zelo ste natančni, odlikuje pa vas tudi izvrsten okus. Vedno ste oblečeni elegantno in pri tem pozorni na vsako malenkost. Rojeni diplomat. Grobostim se izogibate in do vseh ste vedno ljubeznivi.

TEHTNICA

Prva dekada (23.9. - 2.10.)
Vladar: Venera
Vaš nasmeh je naravnost čaroben. Zelo ste šarmantni. Ljubezen vam veliko pomeni, a znate biti tudi sami. Mnogokrat ste neodločni in nesamostojni.

Druga dekada (3. - 12.10.)
Vladarja: Uran in Saturn
Pod ljubeznivo zunanjostjo se skriva močan značaj. Nič se vas ne dotakne in vedno se postavite nazaj na noge. Če vas ujezijo, znate biti nevarni.

Tretja dekada (13. - 22.10.)
Vladar: Merkur
Življenja vas ne razvaja, a to vas ni potrlo, temveč ojačalo. Nadarjeni ste za glasbo, ples in igro.

ŠKORPIJON

Prva dekada (23.10. - 2.11.)

Vladar: Mars
Ste močnega značaja, zelo strastni in tekmovalni. Znate biti tudi maščevalni in ljubosumni. Mnogokrat so osebe, ki so rojene v tej dekadi, ukvarjajo s tveganimi posli. Monogamija ni za vas.

Druga dekada (3. - 12.11.)
Vladar: Neptun
Ne glede na to kako težko vam je, čustva pred svetom skrivate. Ste zelo karizmatični, okolico pa privlači tudi vaša izjemna samokontrola. Privlačijo vas skrivnostne stvari. Ste intuitivni, ustvarjalni in inteligentni.

Tretja dekada (13. - 21.11.)
Vladar: Luna
S seksi pogledom razorožite vsakogar. Nagnjeni ste k samouničenju, a se znate na srečo tudi hitro postaviti na noge.

STRELEC

Prva dekada (22.11 .- 1.12.)
Vladar: Jupiter
Ste optimistični, željni novega znanja in potovanj. Privlačijo vas daljne kulture. Imate nos za posel.

Druga dekada (2. - 11.11.)
Vladar: Mars
Avtoritete ne odobravate in se ji pogosto tudi upirate. Od doma ste odšli zelo zgodaj.

Tretja dekada (12. - 21.12.)
Vladar: Sonce
Uspeh in svoboda sta vam zelo pomembna. Postavljate si vse višje cilje. Imate veliko prijateljev. Radi imate naravo, potovanja, zanima pa vas tudi filozofija.

KOZOROG

Prva dekada (23. - 31.12.)
Vladar: Saturn
Ste dosledni, resni in odgovorni. Že zelo zgodaj ste se morali srečati z zavrnitvijo, a to vas je utrdilo.

Druga dekada (1. - 10.1.)
Vladar: Venera
Racionalni in varčni ste. Na razkošje ne date veliko. Ste rojeni organizator in zelo dobro delate v skupini. Ste zvesti.

Tretja dekada (11. - 19./20.1.)
Vladar: Merkur
O sebi imate visoko mišljenje, v svojo kariero vlagate zelo veliko. Težite tudi k duhovnem razvoju, kar pa ne pomeni, da vam materialne dobrine niso pomembne. Imate črn smisel za humor. 

VODNAR

Prva dekada (20. - 29.1.)
Vladar Uran
Ste družabni, duhoviti, željni naprednih idej in neobičajnih izkušenj. Radi imate ljudi, ste originalni in neposredni. Vaše ideje so pred časom.

Druga dekada (30.1. - 8.2.)
Vladar: Merkur
Zelo ste komunikativni in neposredni ter pravi mislec, ki hitro govori. Najbolj vam ležijo ustvarjalni posli in timsko delo.

Tretja dekada (9. 2. - 18/19.2.)
Vladar: Venera
V vas se odvija stalen boj med naprednimi in tradicionalnimi idejami, med rutino in spremembo. Veliko lahko dosežete v poslu, ki je povezan z modo, dizajnom in novimi tehnologijami. Čeprav ste skeptični, iščete novosti in svet neznanega. 

RIBI

Prva dekada (19. -28.2.)
Vladar: Neptun
Zelo ste domiselni in ustvarjalni ter nadarjeni za komponiranje, pisanje poezije, ples, književnost in igro. Ste tudi intuitivni in nagnjeni k idealiziranju in platonskim ljubeznim.

Druga dekada (29.2. - 9.3.)
Vladar: Luna
Romantična duša, ki je zelo ranljiva in čustvena. Radi imate otroke in radi pomagate nemočnim. Težko zapustite svoj dom in starše. V vašem življenju veliko vlogo igra mama. Ljubite narave, ki je ves čas na preži za sorodno dušo.

Tretja dekada (10. - 19.3.)
Vladarja: Mars in Pluton
Obdarjeni ste bili s saksapilom in zelo ste zapeljivi. Ste tudi posesivne narave. Skozi življenje vas vodi intuicija. Pomembno vam je, da imate jasen ciljin izdelano strategijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.