Magazin > Odnosi in prosti čas
7179 ogledov

To so ženske, s katerimi moški varajo svoje izbranke

seks strast vroča zgodbica Shutterstock
Ne, ženske, ki jih moški izbirajo za ljubice, niso fatalke …

Ameriška spletna stran za zmenkarije Ashley Madison je naredila raziskavo med moškimi in jih povprašala, kakšne ženske izbirajo za ljubice. Od 1300 sodelujočih jih je 27 odstotkov priznalo, da bi, v primeru, da so v svoji zvezi nesreči, na kavo povabili sodelavko.

Čeprav si ljudje velikokrat predstavljajo, da so 'ljubice' ženske, ki so fatalne, ki so tako seksi, da se jim moški niso mogli upreti, temu ni vedno tako. Ženske, ki prevzamejo vlogo 'druge violine', so navadno posameznice, ki je vašemu moškemu blizu, poznate jo iz njegovih zgodb in morda ste jo celo že spoznali. Moški za afero izbirajo ženske, ki jih poznajo že od prej.

Kot piše Daily Mail je kar 99 odstotkov moških, ki so sodelovali v tej raziskavi, priznalo, da so že imeli afero ali pa o njej resno razmišljali. Glavni motiv za varanje je, ker želijo zadovoljiti svoje spolne potrebe in ker jih njihova izbranka ne poteši dovolj dobro.

Med ženskami pa je 39 odstotkov žensk priznalo, da so že varale svoje moške, 35 odstotkov pa jih je o tem resno razmišljalo.

Tako ženske kot moški so povedali, da so varali, ker so želeli začiniti svoje spolno življenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice