Svet
106 ogledov

Seksi detektivka tudi sama ni brez greha

Nezakonito pridobljene osebne podatke so uporabili kot krivdni razlog za odpoved Žurnal24 main
32-letna Rebecca Jane iz Manchestra je solastnica detektivske agencije, ki ženskam pomaga razkriti nezveste partnerje. Nedavno je priznala, da tudi sama nima povsem brezmadežne preteklosti.

Rebecca Jane je solastnica detektivske agencije, ki ima poslovalnice v Manchestru, Londonu in Stockholmu. Na račun nezvestih partnerjev in sumničavih partneric je zaslužila pravo bogastvo v malem. Mama dveh otrok ima za sabo dva zakona, tudi sama pa je bila v preteklosti ljubimka, je priznala britanskim medijem.

 

Shooting with The mail on Sunday this morning ... #BitMuchForTheCrackOfDawn #News #article #detectivelife #photoshoot

A post shared by Rebecca Jane (@ladyrebeccajane) on Jan 14, 2017 at 4:25am PST



Razkrila je, da je svojega drugega soproga poldrugo leto varala s sosedom, ki je bil v tem času zaročen. Danes naj bi imela lastnica detektivske agencije zaradi svojega varanja slabo vest, a hkrati priznava, da bi še enkrat storila isto. "Ne rečem, da sem svetnica, počutim se nekako hinavsko. Po drugi strani pa, nihče, ki je popolnoma srečen, se ne bi odločil za varanje, kajne? Srečo pa si zaslužim in če bi se ponovno znašla v podobnih okoliščinah, bi se odločila povsem enako. Moški, s katerim sem varala moža, me je v resnici naučil, kaj je ljubezen."

32-letnica je detektivsko agencijo odprla po propadlem prvem zakonu, ko je posumila, da ji je bil mož nezvest. V tistem času je bila noseča z njim otrokom. S svojim sumom se je obrnila na več detektivskih agencij, a nihče je ni jemal resno. Stvari se je odločila vzeti v svoje roke, angažirala je nekaj priajteljic, ki so ji pomagale zasledovati moža in ga v resnici zasačile pri varanju.

S prijateljico je nato že pred leti prevarana soproga odprla detektivsko agencijo, katere posel naravnost cveti. Sosed, s katerim je varala svojega drugega moža, je sicer odpovedal poroko, tudi sama se je ločila, a njuna veza kljub temu ni uspela, lansko leto sta se razšla.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.