Vas mika Tajska?

Foto: Shutterstock Tajska Foto: Shutterstock Tajska Foto: Shutterstock Tajska Foto: Shutterstock Tajska Foto: Shutterstock Tajska Foto: Shutterstock Tajska Foto: Shutterstock Tajska Foto: Shutterstock Tajska Foto: Shutterstock Tajska Foto: Shutterstock Tajska Foto: Shutterstock Tajska
Naval turistov v azijsko turistično meko je že skoraj pregovoren, pa vendar Tajska še vedno preseneti z nedotaknjenimi kraji, ki s svojo prvinsko očarljivostjo razkrivajo, zakaj dežela nasmehov že desetletja privablja trume radovednih obiskovalcev.
Oglej si celoten članek

Edinstven utrip

Razvpite zabave, avanturistični trekingi, pregrešno dragi hoteli in raj za 'backpackerje' – vse to je Tajska. Barvita, raznolika in prilagodljiva se vtisne v srce vsakomur, ki je že kdaj stopil na njena tla. Tajska ima zagotovo edinstven utrip, ki je začinjen z neverjetnim nočnim življenjem, kjer je vse dovoljeno, kjer je vse ceneje in kjer vas vedno in povsod pozdravijo z nasmehom.

Bi šli?

Potovanje v deželo nasmehov pa je enostavnejše, kot bi mislili. Če o potovanju na Tajsko razmišljate že dolgo, ne spreglejte ugodne ponudbe, ki smo jo za vas pripravili v naši novi rubriki Gremo v svet. Za več informacij kliknite tukaj! Nekaj utrinkov pa si oglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:15 29. Maj 2012.

    Na tej spletni strani sem našel ogromno zanimivih možnosti za Tajsko. Prebral sem si kaj se izplača pogledat na mojem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.