Magazin
49 ogledov

Vas mika Tajska?

Tajska
1/11
Shutterstock
Naval turistov v azijsko turistično meko je že skoraj pregovoren, pa vendar Tajska še vedno preseneti z nedotaknjenimi kraji, ki s svojo prvinsko očarljivostjo razkrivajo, zakaj dežela nasmehov že desetletja privablja trume radovednih obiskovalcev.

Edinstven utrip

Razvpite zabave, avanturistični trekingi, pregrešno dragi hoteli in raj za 'backpackerje' – vse to je Tajska. Barvita, raznolika in prilagodljiva se vtisne v srce vsakomur, ki je že kdaj stopil na njena tla. Tajska ima zagotovo edinstven utrip, ki je začinjen z neverjetnim nočnim življenjem, kjer je vse dovoljeno, kjer je vse ceneje in kjer vas vedno in povsod pozdravijo z nasmehom.

Bi šli?

Potovanje v deželo nasmehov pa je enostavnejše, kot bi mislili. Če o potovanju na Tajsko razmišljate že dolgo, ne spreglejte ugodne ponudbe, ki smo jo za vas pripravili v naši novi rubriki Gremo v svet. Za več informacij kliknite tukaj! Nekaj utrinkov pa si oglejte v galeriji.

Komentarjev 1
  • Esko 16:15 29.maj 2012.

    Na tej spletni strani sem našel ogromno zanimivih možnosti za Tajsko. Prebral sem si kaj se izplača pogledat na mojem potovanju zares so se mi dopadle tudi ponudbe. Morebiti bo koristilo tudi komu od vas .. http://www.trivago.si/tajska-360