Vas nihče ne razume? Morda je za to krivo znamenje v katerem ste rojeni

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
So ljudje, ki se znajo zelo dobro izraziti, a tudi taki, ki jih ljudje neprestano narobe razumejo. Morda se razlog za to skriva tudi v zvezdah …
Oglej si celoten članek

Ribi

Ribe so zelo občutljivo znamenje. Čeprav same zelo čutijo druge, drugi njihovih potreb pogosto ne vidijo ali slišijo. Morda razlog za to tiči v dejstvu, da so ribe pasivna bitja in svoje mnenje izražajo posredno. Tega veliko ljudi ne razume in zato pogosto prihaja do nesporazumov.

Oven

Ovni gredo pogosto z glavo skozi zid. Pogosto spregovorijo, preden premislijo in veliko kramljajo. Takega načina komunikacije ne razumejo vsi, zato s svojo neposrednostjo niso preveč priljubljeni. Pogosto zvenijo provokativno, čeprav to ni njihov namen. 

Rak

Raki neradi govorijo o neprijetnih stvareh. Težko jasno in glasno spregovori, saj se strašansko boji konfliktov. Če želi nekaj povedati, to naredi s kratkimi namigi, ki si jih drugi zlahka napačno predstavljajo. 

Strelec

Strelci vedno povedo tisto, kar mislijo, vendar se pogosto zgodi, da jih drugi narobe razumejo. Ta astrološki znak tudi pogosto spreminja svoje mišljenje, zato nihče več ne ve, kaj točno želi povedati, in zato se strelci pogosto počutijo osamljene, čeprav so zelo družabni in vedno obkroženi z ljudmi. 

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.