Magazin > Odnosi in prosti čas
1822 ogledov

Vas nihče ne razume? Morda je za to krivo znamenje v katerem ste rojeni

samka ženska, osamljenost Profimedias
So ljudje, ki se znajo zelo dobro izraziti, a tudi taki, ki jih ljudje neprestano narobe razumejo. Morda se razlog za to skriva tudi v zvezdah …

Ribi

Ribe so zelo občutljivo znamenje. Čeprav same zelo čutijo druge, drugi njihovih potreb pogosto ne vidijo ali slišijo. Morda razlog za to tiči v dejstvu, da so ribe pasivna bitja in svoje mnenje izražajo posredno. Tega veliko ljudi ne razume in zato pogosto prihaja do nesporazumov.

Oven

Ovni gredo pogosto z glavo skozi zid. Pogosto spregovorijo, preden premislijo in veliko kramljajo. Takega načina komunikacije ne razumejo vsi, zato s svojo neposrednostjo niso preveč priljubljeni. Pogosto zvenijo provokativno, čeprav to ni njihov namen. 

Rak

Raki neradi govorijo o neprijetnih stvareh. Težko jasno in glasno spregovori, saj se strašansko boji konfliktov. Če želi nekaj povedati, to naredi s kratkimi namigi, ki si jih drugi zlahka napačno predstavljajo. 

Strelec

Strelci vedno povedo tisto, kar mislijo, vendar se pogosto zgodi, da jih drugi narobe razumejo. Ta astrološki znak tudi pogosto spreminja svoje mišljenje, zato nihče več ne ve, kaj točno želi povedati, in zato se strelci pogosto počutijo osamljene, čeprav so zelo družabni in vedno obkroženi z ljudmi. 

Joonglaa star | Avtor:

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice