Vaščani prejeli pismo od Pippe Middleton

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pippa Middleton se bo poročila v soboto, in sicer na posestvu Englefield Estate.
Oglej si celoten članek

Delavci že od preteklega tedna pridno krpajo in barvajo ograjo okoli posestva Englefield Estate, kjer se bosta v soboto poročila sestra vojvodinje Catherine, Pippa Middleton, in finančni svetovalec James Matthews.

Vaščani so od slavnega para v petek prejeli pismo z natančno razlago varnostnih ukrepov. Cerkev, ki stoji na posestvu, bo namreč tudi med poroko odprta za župljane, ki bodo morali, če bodo želeli na posestvo, nositi posebne zapestnice in pokazati osebno izkaznico. Glede na to, da je Pippa v cerkev povabila 130 svatov, bodo vaščane verjetno prosili, naj se ne gnetejo v notranjost.

Pippina poroka naj bi stala skoraj 300 tisoč evrov. Za obleko je menda odštela več kot 11 tisoč evrov, hrana bo stala skoraj 83 tisoč evrov, šestnadstropna torta tri tisoč evrov, snemalec 4.000 evrov, fotograf šest tisoč evrov, obleke družic pa po 2.600 evrov.

Pippa od svatov zahteva, da s sabo prinesejo dve obleki – eno za cerkveno ceremonijo, drugo za zabavo. Za najlepše fotografije pa bosta verjetno poskrbela mali princ George in princesa Charlotte, ki bosta zadolžena za to, da bo na tetini poroko deževalo cvetov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.