Vasilij Žbogar na skrivaj v zakon

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Jadralec Vasilij Žbogar se je pred dnevi na skrivaj poročil s svojim dolgoletnim dekletom.
Oglej si celoten članek

V krogu najbližjih se je Vasilij Žbogar poročil s svojo dolgoletno ljubeznijo, hrvaško manekenko Majo Bedalov. Poroko sta načrtovala dlje časa, odločila pa sta se, da jo izpeljeta brez medijskega pompa.

Ker trenutno živita v španski Valencii, sta razmišljala o več lokacijah poroke in se nazadnje odločila za domačo Izolo. "Razmišljala sva, kje bi se poročila, pa sem rekel, da se morava v Izoli. Če pa se v Izoli, se morava na skrivaj. Ne bi mogli tako uživati, kot smo, če bi bilo drugače. Bilo je super, v družinskem krogu," nam je povedal presrečni jadralec.

Mladoporočenca se bosta vrnila v Španijo, kjer bosta živela do avgusta. "Naprej pa bova videla," je povedal Vasilij.

In kam jo bosta mahnila na poročno potovanje? Vasilij je v smehu povedal, da sta že vse življenje na poročnem potovanju, ker ves čas nekam potujeta. "Verjetno bova odpotovala domov," je še povedal v smehu. "Nisva še načrtovala, ker sem takoj naslednji dan po poroki šel nazaj na trening. Ko se septembra konča letošnja sezona, bova šla na dopust," je dodal.

Maja je povedala, da z možem že načrtujeta naraščaj. Vasilij pa je za nas razkril, da imata naraščaj zagotovo v načrtih, vendar je to trenutno zaradi njune situacije malce težko. "Trenutno je malo težko, ker sva danes tu in jutri tam in je to zelo težko uskladiti. V bodoče, ko se moja športna kariera umiri, pa gotovo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.