Magazin > VIP
25 ogledov

Vasilij Žbogar na skrivaj v zakon

Vasilij Žbogar, jadralec in njegovo dekle Maja Bedalov Žurnal24 main
Jadralec Vasilij Žbogar se je pred dnevi na skrivaj poročil s svojim dolgoletnim dekletom.

V krogu najbližjih se je Vasilij Žbogar poročil s svojo dolgoletno ljubeznijo, hrvaško manekenko Majo Bedalov. Poroko sta načrtovala dlje časa, odločila pa sta se, da jo izpeljeta brez medijskega pompa.

Ker trenutno živita v španski Valencii, sta razmišljala o več lokacijah poroke in se nazadnje odločila za domačo Izolo. "Razmišljala sva, kje bi se poročila, pa sem rekel, da se morava v Izoli. Če pa se v Izoli, se morava na skrivaj. Ne bi mogli tako uživati, kot smo, če bi bilo drugače. Bilo je super, v družinskem krogu," nam je povedal presrečni jadralec.

Mladoporočenca se bosta vrnila v Španijo, kjer bosta živela do avgusta. "Naprej pa bova videla," je povedal Vasilij.

In kam jo bosta mahnila na poročno potovanje? Vasilij je v smehu povedal, da sta že vse življenje na poročnem potovanju, ker ves čas nekam potujeta. "Verjetno bova odpotovala domov," je še povedal v smehu. "Nisva še načrtovala, ker sem takoj naslednji dan po poroki šel nazaj na trening. Ko se septembra konča letošnja sezona, bova šla na dopust," je dodal.

Maja je povedala, da z možem že načrtujeta naraščaj. Vasilij pa je za nas razkril, da imata naraščaj zagotovo v načrtih, vendar je to trenutno zaradi njune situacije malce težko. "Trenutno je malo težko, ker sva danes tu in jutri tam in je to zelo težko uskladiti. V bodoče, ko se moja športna kariera umiri, pa gotovo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.