Vdova našega glasbenika z dogodkom, ki bi ga on oboževal

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tako se bodo proslavili življenje enega naših najbolj znanih DJ-ev.
Oglej si celoten članek

Konec decembra je odjeknila vest, da je v 54. letu starosti umrl Peter Plesec, znan kot DJ Pero. Za seboj je pustil ženo Anjo in 8-letnega sina Nika. Za priljubljenega didžeja je bil usoden covid-19. Tragedija je pustila veliko vrzel na naši glasbeni sceni. DJ Pero je namreč veljal za ikono, saj je komercialno plesno glasbo vrtel več kot 35 let. Nastopil je v vseh legendarnih ljubljanskih diskotekah, kot so Turist, Valentino, Kanu, Eldorado, Dakota, Global, Cvetličarna.

Na Petrov rojstni dan, 20. maja, pa mu Anja s prijatelji pripravlja prav posebni memorial v Sputniku, točno takšen, ki bi mu bil najbolj ljub. "Kot smo obljubili, bomo ob njegovem rojstnem dnevu proslavili Petrovo življenje, kot bi si ga tudi sam želel - v dobri družbi in z vrhunskimi ritmi 80ih in 90ih ter oldies goldies classic house-a. Z vami bodo gosti večera: DJ Kris, DJ Sylvain, DJ Božo, DJ Jež, DJ Tomaž Pezdirc, DJ Adriano Roj, DJ Nyn, DJ Adi, DJ Saturday Simon in prijatelji. Za mešalko vabljeni tudi vsi, ki ste s Petrom kdajkoli sodelovali. Vstopnine ni! Zaradi narave dogodka bo vstop brezplačen, bo pa vsak lahko dodal svoj 'rojstnodnevni' prispevek, s katerimi bomo pokrili operativne stroške," so sporočili na Instagramu. 

Foto: Instagram DJ Pero

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.