Magazin > VIP
42586 ogledov

Vdova našega glasbenika z dogodkom, ki bi ga on oboževal

Anja Konterc in DJ Pero Instagram
Tako se bodo proslavili življenje enega naših najbolj znanih DJ-ev.

Konec decembra je odjeknila vest, da je v 54. letu starosti umrl Peter Plesec, znan kot DJ Pero. Za seboj je pustil ženo Anjo in 8-letnega sina Nika. Za priljubljenega didžeja je bil usoden covid-19. Tragedija je pustila veliko vrzel na naši glasbeni sceni. DJ Pero je namreč veljal za ikono, saj je komercialno plesno glasbo vrtel več kot 35 let. Nastopil je v vseh legendarnih ljubljanskih diskotekah, kot so Turist, Valentino, Kanu, Eldorado, Dakota, Global, Cvetličarna.

Na Petrov rojstni dan, 20. maja, pa mu Anja s prijatelji pripravlja prav posebni memorial v Sputniku, točno takšen, ki bi mu bil najbolj ljub. "Kot smo obljubili, bomo ob njegovem rojstnem dnevu proslavili Petrovo življenje, kot bi si ga tudi sam želel - v dobri družbi in z vrhunskimi ritmi 80ih in 90ih ter oldies goldies classic house-a. Z vami bodo gosti večera: DJ Kris, DJ Sylvain, DJ Božo, DJ Jež, DJ Tomaž Pezdirc, DJ Adriano Roj, DJ Nyn, DJ Adi, DJ Saturday Simon in prijatelji. Za mešalko vabljeni tudi vsi, ki ste s Petrom kdajkoli sodelovali. Vstopnine ni! Zaradi narave dogodka bo vstop brezplačen, bo pa vsak lahko dodal svoj 'rojstnodnevni' prispevek, s katerimi bomo pokrili operativne stroške," so sporočili na Instagramu. 

DJ Pero | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.