Vdova Tino prosi odpuščanja

Foto: Žurnal24 Ike Turner je umrl prejšnjo sredo.
Vdova rockerja Ika Turnerja je njegovo prvo soprogo Tino, ki se mu ob smrti ni želela pokloniti, prosila odpuščanja.
Oglej si celoten članek

Vdova prejšnji teden preminulega pevca Ika Turnerja je njegovo prvo soprogo Tino Turner prosila, naj mu oprosti za vse, kar ji je hudega prizadel. Povedala je, da ji je med njunim zakonom celo pomagal.


Tina z nekdanjim možem ni imela stikov 35 let. © AFP

 
Rocker Ike je umrl na svojem domu v Kaliforniji prejšnjo sredo, star 76 let. Tina in Ike sta se zaradi njegovega fizičnega zlorabljanja in odvisnosti od kokaina po 18 letih zakona ločila leta 1976. Tina z njim ni imela stikov 35 let.

Vdova Jeanette trdi, da je bil Ike "dober človek". "Vem, da je Tina trpela. Vendar obstaja odpuščanje in vem, da si je Ike odpustil, kar je težko narediti," je povedala vdova. "Ne zagovarjam tega, kar je naredil, prav tako ne trdim, da tega in tega ni storil, ko je bil s Tino ali mano. Vendar je bil le človek. Dober človek, ki je bil vedno pripravljen pomagati ljudem. Pomagal je Tini, pomagal je drugim ljudem."

Kaj je na njeno prošnjo odgovorila Tina, ni znano.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.