Magazin > VIP
8 ogledov

Vdova Tino prosi odpuščanja

Ike Turner je umrl prejšnjo sredo. Žurnal24 main
Vdova rockerja Ika Turnerja je njegovo prvo soprogo Tino, ki se mu ob smrti ni želela pokloniti, prosila odpuščanja.

Vdova prejšnji teden preminulega pevca Ika Turnerja je njegovo prvo soprogo Tino Turner prosila, naj mu oprosti za vse, kar ji je hudega prizadel. Povedala je, da ji je med njunim zakonom celo pomagal.


Tina z nekdanjim možem ni imela stikov 35 let. © AFP

 
Rocker Ike je umrl na svojem domu v Kaliforniji prejšnjo sredo, star 76 let. Tina in Ike sta se zaradi njegovega fizičnega zlorabljanja in odvisnosti od kokaina po 18 letih zakona ločila leta 1976. Tina z njim ni imela stikov 35 let.

Vdova Jeanette trdi, da je bil Ike "dober človek". "Vem, da je Tina trpela. Vendar obstaja odpuščanje in vem, da si je Ike odpustil, kar je težko narediti," je povedala vdova. "Ne zagovarjam tega, kar je naredil, prav tako ne trdim, da tega in tega ni storil, ko je bil s Tino ali mano. Vendar je bil le človek. Dober človek, ki je bil vedno pripravljen pomagati ljudem. Pomagal je Tini, pomagal je drugim ljudem."

Kaj je na njeno prošnjo odgovorila Tina, ni znano.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.