Več denarja, več muzike

Foto: Žurnal24 Na brucovanju bodo nastopili tudi Big Foot Mama, ki letos praznujejo 20 let. (Fo
Bruc 2010.
 Trije odri in 19 glasbenih izvajalcev na največjem slovenskem brucovanju.
Oglej si celoten članek

“Novost letošnjega Bruca je zagotovo ta, da se bo glasbeni program spet dogajal kar na treh odrih. Med njimi velja izpostaviti predvsem tako imenovani elektro oder, saj bodo na njem glasbo vrteli svetovno znani house DJ-duo The Shapeshifters, nemški house in progressive DJ Timo Maas ter priljubljeni slovenski didžeji Shark, Sylvain in Jaka,” o največjem slovenskem brucovanju, ki bo v sredo ob 20. uri na Gospodarskem razstavišču, pravi minister za obštudijske dejavnosti ŠOU v Ljubljani Aleš Koželjnik.

 

Foto: Žurnal24 The Shapeshifters

Več izvajalcev kot lani

ŠOU je letos za brucovanje porabila približno deset odstotkov sredstev več kot lani. “Višji znesek (60 tisoč bruto, op. a.) smo Brucu namenili zato, ker smo z letošnjim rebalansom finančnega načrta odpovedali projekt ŠOU Fest, ki smo ga sicer izvajali oktobra,” pojasnjuje Koželjnik in dodaja, da bo letos nastopilo 19 izvajalcev, osem več kot lani – med drugimi Big Foot Mama, Tabu, Trkaj & Rapostoli ter Samuel Lucas.

 

“Obvezen del brucovanja je slovesna zaprisega za bruce. Za zabavne igre pa želimo, da do dogodka ostanejo presenečenje. Morda samo namig: bruci bodo lahko na njih preizkusili tako svojo fizično kot psihično kondicijo,” še pravi Koželjnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.