Večina hlini orgazem

Foto: Žurnal24 Ženski orgazem še vedno buri duhove. (Foto: Shutterstock)
Orgazem je večna tema raziskav, anket, debat in razmišljanj. Še zlasti zanimiv in skrivnosten je ženski orgazem, ki pa ostaja uganka tudi za mnoge ženske.
Oglej si celoten članek

Ameriška igralka in seks simbol Mae West je nekoč izjavila: "En orgazem na dan drži zdravnika stran." A veliko žensk je zelo daleč od enega orgazma dnevno, tudi tistih, ki seksajo skoraj vsak dan. O ženskem orgazmu veliko pove statistika oziroma rezultati številnih raziskav in anket. Sprehodite se skozi nekaj številk o ženskem orgazmu, ženskem telesu in seksu.

  • Približno polovica žensk nima težav z doživljanjem orgazma, druga polovica pa orgazma ne doživlja oziroma ga doživlja neredno in s svojim spolnim življenjem ni zadovoljna.
  • Približno četrtina žensk ni čisto prepričana, kje je klitoris.
  • Približno 15 odstotkov žensk nikoli ne doživi orgazma.
  • Masturbiranje orgazem ženski prinese po okoli štirih minutah, seks po desetih do dvajsetih minutah. 
  • Tri četrtine žensk orgazem doseže le ob pomoči draženja klitorisa.
  • Tretjina žensk, mlajših od 25 let, ne ve, kje naj bi bila točka G.
  • Skoraj sto odstotkov žensk, ki ne vedo, kje je točka G, orgazem doživi zelo redko.
  • Kar dve tretjini žensk vsaj občasno hlini orgazem. Koliko moških to ve, pa ostaja uganka.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.