Večni optimist Zlatko v Areni

Foto: Žurnal24 Lani je Zlatko s svojo glasbo doživel tudi svojevrstno priznanje s strani sloven
Danes na svet poglejte pozitivno in se ob 21. uri v Zabaviščnem centru Arena Play & Party poveselite z Zlatkom in Optimisti.
Oglej si celoten članek

Le kdo ne pozna Zlatka, Fužinskega borca, ki se je dokazal na freestyle tekmovanjih in si z njimi utrl pot na sam vrh domače hip hop scene? Mnoge je očaral s svojim odkritim pogledom na svet, ki ga je poslušalcem razkrival v singlih, kot so Svet je lep, Moja pesem, Motš se, danes pa bo prevzel ljubljansko Areno Play & Party, kjer bo ob 21. uri nastopil z Optimisti.

Zlatkova glasba ni povsem običajna za hip hop sceno, saj je stkana iz melodičnih vložkov, ki skupaj s tekstovno ritmiko in dinamiko preprečijo ravnodušno poslušanje. Bistven presežek pa zagotovo občuti publika na njegovih koncertih, saj je Zlatko eden redkih izvajalcev svojega žanra, ki na koncertih nastopajo z živim bendom. Zlatko se bo torej tudi tokrat predstavil z Optimisti, jazzovsko-funky zasedbo, ki jo sestavljajo priznani studijski glasbeniki.

Vstopnine ni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.