Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Večni optimist Zlatko v Areni

Lani je Zlatko s svojo glasbo doživel tudi svojevrstno priznanje s strani sloven Žurnal24 main
Danes na svet poglejte pozitivno in se ob 21. uri v Zabaviščnem centru Arena Play & Party poveselite z Zlatkom in Optimisti.

Le kdo ne pozna Zlatka, Fužinskega borca, ki se je dokazal na freestyle tekmovanjih in si z njimi utrl pot na sam vrh domače hip hop scene? Mnoge je očaral s svojim odkritim pogledom na svet, ki ga je poslušalcem razkrival v singlih, kot so Svet je lep, Moja pesem, Motš se, danes pa bo prevzel ljubljansko Areno Play & Party, kjer bo ob 21. uri nastopil z Optimisti.

Zlatkova glasba ni povsem običajna za hip hop sceno, saj je stkana iz melodičnih vložkov, ki skupaj s tekstovno ritmiko in dinamiko preprečijo ravnodušno poslušanje. Bistven presežek pa zagotovo občuti publika na njegovih koncertih, saj je Zlatko eden redkih izvajalcev svojega žanra, ki na koncertih nastopajo z živim bendom. Zlatko se bo torej tudi tokrat predstavil z Optimisti, jazzovsko-funky zasedbo, ki jo sestavljajo priznani studijski glasbeniki.

Vstopnine ni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.