"Vedno jo bom oboževal"

Foto: Žurnal24 Russell Brand Katy Perry Foto: Flynet Katy Perry, Russell Brand Foto: Reuters MTV videonagrade 2011, Katy Perry, Russell Brand Foto: Žurnal24 Russell Brand, Katy Perry Foto: Žurnal24 katy perry, russell brand Foto: Žurnal24 Russell Brand Katy Perry Foto: Žurnal24 Stres pred poroko je zelo velik ... (Foto: Flynet/JLP) Foto: Žurnal24 Russell Brand Katy Perry
Britanski igralec in komik Russell Brand je včeraj vložil zahtevo za ločitev od soproge, pevke Katy Perry.
Oglej si celoten članek

Leto po pravljični poroki v Indiji sta svoj zakon končala pop ikona Katy Perry (27) in igralec Russell Brand (36). Igralec je včeraj v Los Angelesu vložil zahtevo za ločitev, o svoji odločitvi pa je povedal: "Žalostno, najinega zakona je konec. Vedno jo bom oboževal in vem, da bova ostala prijatelja," pravi Brand, ki je kot razlog za ločitev navedel nepremostljive razlike.

Ločitev ni presenečenje, saj se je v medijih že nekaj časa namigovalo, da v njunem zakonu škripa, vendar je Brand še na začetku meseca trdil: "Resnično sem srečno poročen." Da je nekaj le narobe je bilo slutiti med božičnimi prazniki, ki sta jih nekdanja zaljubljenca preživela ločeno, igralca pa so pred nekaj dnevi zalotili brez zaročnega prstana.

Pop zvezdnica in britanski igralec ter komik sta par postala leta 2009, oktobra 2010 pa sta svojo ljubezen okronala z razkošno poroko v Indiji, na kateri niso manjkali niti sloni, žonglerji in akrobati.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.