Magazin > VIP
28 ogledov

"Vedno jo bom oboževal"

Russell Brand, Katy Perry
1/8
Žurnal24 main
Britanski igralec in komik Russell Brand je včeraj vložil zahtevo za ločitev od soproge, pevke Katy Perry.

Leto po pravljični poroki v Indiji sta svoj zakon končala pop ikona Katy Perry (27) in igralec Russell Brand (36). Igralec je včeraj v Los Angelesu vložil zahtevo za ločitev, o svoji odločitvi pa je povedal: "Žalostno, najinega zakona je konec. Vedno jo bom oboževal in vem, da bova ostala prijatelja," pravi Brand, ki je kot razlog za ločitev navedel nepremostljive razlike.

Ločitev ni presenečenje, saj se je v medijih že nekaj časa namigovalo, da v njunem zakonu škripa, vendar je Brand še na začetku meseca trdil: "Resnično sem srečno poročen." Da je nekaj le narobe je bilo slutiti med božičnimi prazniki, ki sta jih nekdanja zaljubljenca preživela ločeno, igralca pa so pred nekaj dnevi zalotili brez zaročnega prstana.

Pop zvezdnica in britanski igralec ter komik sta par postala leta 2009, oktobra 2010 pa sta svojo ljubezen okronala z razkošno poroko v Indiji, na kateri niso manjkali niti sloni, žonglerji in akrobati.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.