Velenjski klan: Povsod smo opaženi

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Barovec Nejc nam je povedal, da se zelo dobro razume z Dolores in Ivico, ki ju je spoznal v šovu in da so se poimenovali kar Velenjski klan.
Oglej si celoten članek

"Danes je težko spoznati pravega prijatelja, prijateljico v pravem pomenu besede. Pogosto se zgodi, da imam smolo, ker spoznavam napačne ljudi, ki so mi nevoščljivi in mi mečejo polena pod noge," je povedal Nejc in dodal: "Prvič, ko sta Dolores in Ivica vstopili v Bar, smo padli v debato. Že takrat sem čutil, da se med nami pletejo prijateljske vezi. Ivica mi je kot druga mama, na katero se redno obračam in jo vprašam za nasvet, ko sem v težavah. Dolores pa mi je kakor sestra, katero sem si vedno želel."

Pravi, da so preprosti, direktni, zabavni, zanimivi in da jih imajo ljudje radi: "Ljudje so nas poimenovali kar Velenjski klan. Res sem vesel, da mi je življenje pripeljalo dve iskreni prijateljici, ki sta mi vedno v oporo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.