Magazin > VIP
134 ogledov

Velenjski klan: Povsod smo opaženi

nejc rek, dolores, ivica Osebni arhiv
Barovec Nejc nam je povedal, da se zelo dobro razume z Dolores in Ivico, ki ju je spoznal v šovu in da so se poimenovali kar Velenjski klan.

"Danes je težko spoznati pravega prijatelja, prijateljico v pravem pomenu besede. Pogosto se zgodi, da imam smolo, ker spoznavam napačne ljudi, ki so mi nevoščljivi in mi mečejo polena pod noge," je povedal Nejc in dodal: "Prvič, ko sta Dolores in Ivica vstopili v Bar, smo padli v debato. Že takrat sem čutil, da se med nami pletejo prijateljske vezi. Ivica mi je kot druga mama, na katero se redno obračam in jo vprašam za nasvet, ko sem v težavah. Dolores pa mi je kakor sestra, katero sem si vedno želel."

Pravi, da so preprosti, direktni, zabavni, zanimivi in da jih imajo ljudje radi: "Ljudje so nas poimenovali kar Velenjski klan. Res sem vesel, da mi je življenje pripeljalo dve iskreni prijateljici, ki sta mi vedno v oporo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.