Za pevko jokala velika množica ljudi

Foto: Profimedia dolores o'riordan Foto: Profimedia dolores o'riordan Foto: Profimedia dolores o'riordan Foto: Profimedia dolores o'riordan Foto: Profimedia dolores o'riordan Foto: Profimedia dolores o'riordan Foto: Profimedia dolores o'riordan Foto: Profimedia dolores o'riordan Foto: Profimedia dolores o'riordan
Dolores O'Riordan, pevki skupini The Cranberries, se je poklonila velika množica ljudi.
Oglej si celoten članek

O'Riordan, ki je v starosti 47 let umrla pretekli teden, bodo v torek k večnemu počitku položili v njenem domačem kraju Limerick. Pevkino krsto so v cerkvi St. Joseph's Church prepeljali v nedeljo dopoldne. Njeni oboževalci so se trli pred vhodom, da bi se od nje poslovili. Krsta je bila odprta, v cerkvi so vrteli pevkine pesmi, poroča BBC. Mnogi so prišli z rožami, večinoma narcisami, ki so simbol sonca.

Njeno krsto so v popoldanskih urah premestili v mrliško vežico, kje bo ostala do danes zvečer, nato pa jo bodo odpeljali v cerkev St Ailbes' Church, kjer bo v torek zjutraj maša, nato pa jo bodo v krogu družine pokopali. Ležala bo ob svojem očetu, ki je umrl leta 2011.
Zakaj je pevka umrla, še ni znano.

Magazin Je zvezdnica slutila, da ne bo dočakala visoke starosti?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:02 22. Januar 2018.

    Zakaj je pevka umrla, še ni znano. Je že znano,sam vi še ne veste.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.