Magazin > VIP
6950 ogledov

Je zvezdnica slutila, da ne bo dočakala visoke starosti?

dolores o'riordan
Na dan prihajajo nove podrobnosti o smrti pevke The Cranberries.

Negibno Dolores O'Riordan so v hotelski sobi našli čistilci, ki so bili prepričani, da se je zvezdnica že izselila. Zakaj je 46-letnica umrla, javnosti še niso sporočili. Policija je le povedala, da so okoliščine smrti še vedno nepojasnjene, niso pa sumljive.

Pevka skupine The Cranberries je v intervjuju leta 2014 izjavila, da se boji, da ne bo dočakala visoke starosti. Povedala je, da se mora večkrat opomniti, naj se pomiri in znebi občutka krivde. "Ker ne bom tako dolgo živela. Sedaj sem 43. Če bom dočakala 50 let, bom srečna. Resno mislim,“ je zaupala novinarju Barryju Eganu, ki je po pogovoru povedal, da je bila zelo žalostna in da se je zbal zanjo.
Pevkini prijatelji pravijo, da je bila Dolores v zadnjem času depresivna. Kot otrok je bila namreč zlorabljena. Zaradi teh travm je pozneje zbolela za depresijo in anoreksijo, leta 2013 pa si je poskušala vzeti življenje. Dve leti nazaj je dobila še eno diagnozo – imela je bipolarno motnjo.

Dolores O'Riordan Magazin Pevko The Cranberries pred smrtjo preganjali demoni

Zadnje sporočilo prijatelju

Le nekaj ur pred smrtjo je Dolores prijatelju Danu Waitu poslala glasovno sporočilo. "Nekaj po polnoči mi je poslala sporočilo, v katerem je povedala, da ji je verzija pesmi Zombie skupine Bad Wolves zelo všeč. Dejala je tudi, da se veseli najinega snidenja in snemanja v studiu. Zvenela je veselo, šalila se je in se veselila, da naju z ženo ta teden vidi," je razkril.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.