Magazin > VIP
13298 ogledov

Pevko The Cranberries pred smrtjo preganjali demoni

Dolores O'Riordan
Smrt pevke Dolores O'Riordan ostaja nepojasnjena.

Dolores O'Riordan je umrla včeraj v hotelski sobi v Londonu, kjer jo je čakalo krajše snemanje. Zakaj je pevka pri 46. letih umrla, še ni znano. V zadnjem času naj bi trpela zaradi bolečin v križu, imela pa je tudi psihične težave, ki so jo spremljale od otroštva. Kot so viri blizu pevki povedali portalu TMZ, je bila zvezdnica v zadnjem času močno depresivna.

Pevka je leta 2013 v intervjuju razkrila, da je bila zlorabljena. Začelo se je, ko je bila stara 8 let, zlorabe pa so trajale štiri leta. Storilca je nazadnje srečala na pogrebu svojega očeta, kjer se ji je opravičil.

"Takšne stvari pokoplješ, ker te je sram in misliš, da je tvoja krivda,“ je povedala pevka, ki je svojo žalostno preteklost dolgo skrivala. Ko je zaslovela, je bilo zanjo še huje. Zbolela je za anoreksijo, nato še depresijo, kar je vodilo v živčni zlom in samomorilske misli. "Ne smem videti uspaval. Če bi spila nekaj kozarčkov, bi jih vzela,“ je dejala zvezdnica, ki se je nekoč poskušala ubiti s prevelikim odmerkom, a si je zaradi otrok premislila, poroča Radar.

Njena glasba gre za med

Na Amazonu se je včeraj prodaja albuma Something else povečala za več kot 900 tisoč odstotkov. Na iTunes pa so albumi skupine na lestvici Top 10 nenadoma pristali na 3., 6., 7. in 9. mestu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.