Magazin > Film & Glasba & TV
24359 ogledov

Svetovno znana pevka umrla pri 46-tih

Dolores O’Riordan
Žalostno vest je potrdil njen predstavnik za stike z mediji.

V Londonu je umrla irska pevka Dolores O’Riordan, vokalistka svetovno znane zasedbe The Cranberries. V britanski prestolnici se je mudila zaradi snemanja, okoliščine njene smrti pa v tem trenutku še niso znane.

Kot je še povedal pevkin predstavnik, je njena družina užaloščena, prosijo za spoštovanje zasebnosti v teh težkih trenutkih. Glede okoliščin smrti je povedal le, da je bila "nenadna in šok za njeno družino".

Dolores O’Riordan je bila glavna vokalistka zasedbe med letoma 1989 do 2003, ko je zasedba razpadla; vnovič so stopili na odre leta 2009. Skupina je lani napovedala novo turnejo in že objavila datume koncertov za Evropo, Veliko Britanijo in ZDA, vendar so jo morali maja lani odpovedati zaradi poslabšanja zdravstvenega stanja O'Riordanove.

Takrat so na spletni strani zapisali, da so morali koncerte odpovedati, zaradi "zdravstvenih razlogov, povezanih s težavami v hrbtu", zaradi česar pevka ni mogla nastopati. Malo pred božičem pa je O'Riordanova na Facebooku objavila, da se počuti dobro in da je že opravila nekaj nastopov.

O'Riordanova se je leta 2014 ločila od tedanjega soproga Dona Burtona, s katerim imata tri otroke. Nazadnje je sodelovala z zasedbo D.A.R.K.

Komentarjev 2
  • borut08 15:07 16.januar 2018.

    Vedno te bomo radi poslusali,veliko prehitro si nas zapustila!

  • forex 08:44 16.januar 2018.

    Zelo lep glas,počivaj v miru in hvala za vse,kar si nam zapustila.