Venus Williams povzročila prometno nesrečo s smrtnim izidom

Foto: EPA
Foto: EPA
V začetku junija je teniška igralka Venus Williams na Floridi povzročila smrtno prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

V policijskem poročilu piše, da je Williamsova v križišču vzela prednost Lindi Barson, ki je pri zeleni luči speljala v križišče, ko ji je pot prekrižala teniška zvezda. V vozilu Barsonove je sedel tudi njen 78-letni mož, ki so ga težko poškodovanega odpeljali v bolnišnico. Dva tedna po nesreči je umrl.

Venus je izjavila, da se je morala v križišču ustaviti zaradi prometa in da vozila žrtve ni videla. V času nesreče je vozila manj kot 10 kilometrov na uro. Policija je krivdo za nesrečo pripisala Williamsovi, njen odvetnik pa je poudaril, da je športnica v križišče zapeljala pri zeleni luči in da Williamsove zaradi kršenja cestno-prometnih predpisov še nihče ni pozval na sodišče.

Družina pokojnega se je kljub temu odločila za tožbo, v kateri piše, da je Venus prevozila rdečo luč, da je bila prehitra in neosredotočena na vožnjo. Od zvezdnice zahtevajo odškodnino za to veliko izgubo in prizadejane bolečine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.