Magazin > VIP
55 ogledov

Venus Williams povzročila prometno nesrečo s smrtnim izidom

venus williams EPA
V začetku junija je teniška igralka Venus Williams na Floridi povzročila smrtno prometno nesrečo.

V policijskem poročilu piše, da je Williamsova v križišču vzela prednost Lindi Barson, ki je pri zeleni luči speljala v križišče, ko ji je pot prekrižala teniška zvezda. V vozilu Barsonove je sedel tudi njen 78-letni mož, ki so ga težko poškodovanega odpeljali v bolnišnico. Dva tedna po nesreči je umrl.

Venus je izjavila, da se je morala v križišču ustaviti zaradi prometa in da vozila žrtve ni videla. V času nesreče je vozila manj kot 10 kilometrov na uro. Policija je krivdo za nesrečo pripisala Williamsovi, njen odvetnik pa je poudaril, da je športnica v križišče zapeljala pri zeleni luči in da Williamsove zaradi kršenja cestno-prometnih predpisov še nihče ni pozval na sodišče.

Družina pokojnega se je kljub temu odločila za tožbo, v kateri piše, da je Venus prevozila rdečo luč, da je bila prehitra in neosredotočena na vožnjo. Od zvezdnice zahtevajo odškodnino za to veliko izgubo in prizadejane bolečine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.