Verjamete, da bo Irena že 40?!

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Seksi žirantka šova Znan obraz ima svoj glas Irena Yebuah Tiran odlično skriva svoja leta …
Oglej si celoten članek

Zapeljiva mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran, ki jo je širna Slovenija spoznala kot žirantko šova Denisa Avdića Znan obraz ima svoj glas, odlično skriva svoja leta, saj bo kmalu dopolnila že štiri desetletja. "Afriški geni (smeh). Na prehrano ravno ne pazim, saj jem vse, kar mi prija, se pa veliko gibam, predvsem tečem," o skrivnostih mladostnega videza pove Irina, ki pravi, da je opažena že od nekdaj in da se s šovom zanjo ni veliko spremenilo: "Vedno sem bila opažena, ne zaradi medijske prepoznavnosti, temveč svojega videza, tako da se zame v tem smislu ni prav nič spremenilo. Imam tudi sestro dvojčico, tako da me ljudje, ki jih ne poznam, ogovorijo tudi zaradi tega."

Operna pevka se za dobre gene lahko zahvali očetu, ki prihaja iz Gane, v Irenino mamo pa se je zaljubil med študijem v Ljubljani. A lepota ni edina žirantkina odlika, je namreč odlična mezzosopranistka, ki je diplomirala na salzburškem Mozarteumu in sodelovala s Slovensko filharmonijo, Simfoničnim orkestrom RTV Slovenije, Dunajskimi filharmoniki, Bavarskim radijskim orkestrom, ansamblom Klagforum Wien ter številnimi drugimi. In kaj je operno divo prepričalo za sodelovanje v popularnem šovu? "Všeč mi je format oddaje, saj gre predvsem za zabavo, ne za tekmovalnost in dobrodelni vidik, kjer sem že dejavna. Prepričalo pa me je tudi to, da lahko pokažem, da klasični glasbeniki nismo zategnjenci, ki nas označuje resnost, temveč smo čisto običajni ljudje, ki se radi zabavamo tudi ob preostalih glasbenih zvrsteh."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:55 8. April 2014.

    Čemu mediji vse obrnete na videz? Kako bi izgledal vaš intervju z Einsteinom, Volto, Teslo, Flemingom....? O videzu se komentira …

  • 17:22 8. April 2014.

    v živo brez photoshopa jih kaže zelo veliko čez 40

  • 16:43 8. April 2014.

    Ne verjamem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.