Magazin > VIP
291 ogledov

Verjamete, da bo Irena že 40?!

Irena Yebuah Tiran POP-TV-2
Seksi žirantka šova Znan obraz ima svoj glas Irena Yebuah Tiran odlično skriva svoja leta …

Zapeljiva mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran, ki jo je širna Slovenija spoznala kot žirantko šova Denisa Avdića Znan obraz ima svoj glas, odlično skriva svoja leta, saj bo kmalu dopolnila že štiri desetletja. "Afriški geni (smeh). Na prehrano ravno ne pazim, saj jem vse, kar mi prija, se pa veliko gibam, predvsem tečem," o skrivnostih mladostnega videza pove Irina, ki pravi, da je opažena že od nekdaj in da se s šovom zanjo ni veliko spremenilo: "Vedno sem bila opažena, ne zaradi medijske prepoznavnosti, temveč svojega videza, tako da se zame v tem smislu ni prav nič spremenilo. Imam tudi sestro dvojčico, tako da me ljudje, ki jih ne poznam, ogovorijo tudi zaradi tega."

Operna pevka se za dobre gene lahko zahvali očetu, ki prihaja iz Gane, v Irenino mamo pa se je zaljubil med študijem v Ljubljani. A lepota ni edina žirantkina odlika, je namreč odlična mezzosopranistka, ki je diplomirala na salzburškem Mozarteumu in sodelovala s Slovensko filharmonijo, Simfoničnim orkestrom RTV Slovenije, Dunajskimi filharmoniki, Bavarskim radijskim orkestrom, ansamblom Klagforum Wien ter številnimi drugimi. In kaj je operno divo prepričalo za sodelovanje v popularnem šovu? "Všeč mi je format oddaje, saj gre predvsem za zabavo, ne za tekmovalnost in dobrodelni vidik, kjer sem že dejavna. Prepričalo pa me je tudi to, da lahko pokažem, da klasični glasbeniki nismo zategnjenci, ki nas označuje resnost, temveč smo čisto običajni ljudje, ki se radi zabavamo tudi ob preostalih glasbenih zvrsteh."

Komentarjev 3
  • Trovlak 22:55 08.april 2014.

    Čemu mediji vse obrnete na videz? Kako bi izgledal vaš intervju z Einsteinom, Volto, Teslo, Flemingom....? O videzu se komentira z manekenkami in fotomodeli. Njo bi morali spraševati o dosežkih in prihodnjih načrtih ne pa je predstavljati kot muho enodnevnico ...prikaži več pa še to v neresnični podobi.

  • 4krogci 17:22 08.april 2014.

    v živo brez photoshopa jih kaže zelo veliko čez 40

  • maresem 16:43 08.april 2014.

    Ne verjamem.