Verjetno najbolj nenavaden hostel

Foto: Reuters Base Camp Boon Woung Hostel Foto: Reuters Base Camp Boon Woung Hostel Foto: Reuters Base Camp Boon Woung Hostel Foto: Reuters Base Camp Boon Woung Hostel Foto: Reuters Base Camp Boon Woung Hostel Foto: Reuters Base Camp Boon Woung Hostel Foto: Reuters Base Camp Boon Woung Hostel Foto: Reuters Base Camp Boon Woung Hostel Foto: Reuters Base Camp Boon Woung Hostel Foto: Reuters Base Camp Boon Woung Hostel Foto: Reuters Base Camp Boon Woung Hostel Foto: Reuters Base Camp Boon Woung Hostel
Če želite prespati v stari ameriški ali evropski prikolici, uživati v duhu 50. let in če se potikate okoli nemškega mesta Bonn, potem morate obiskati hostel, ki je urejen kot starinski notranji kamp.
Oglej si celoten članek

Base Camp Boon Woung Hostel, ki se nahaja le nekaj kilometrov od nemškega mesta Bonn, je sicer postavljen v zapuščeno industrijsko halo, a obiskovalce in ljubitelje starih prikolic navdušuje prav s svojo neobičajnostjo.

Gostje lahko namesto med sobami izbirajo med različnimi kultnimi ameriškimi in evropskimi prikolicami, ki goste popeljejo v 50. in 60. leta. Vse prikolice so urejene v avtentičnem starinskem stilu, pred vsako pa je urejen tudi prostor za druženje. Tako kot v klasičnih kampih so tudi v hostlu s prikolicami sanitarije skupne, gostje pa ob skodelici kave lahko uživajo na terasi, ki je postavljena pred železniškim vagonom.

In cene?

Te so seveda odvisne od izbrane nastanitve, gibljejo pa se od 22 do 69 evrov na noč.

Za hiter sprehod po hostlu ne prezrite galerije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.