Magazin
32 ogledov

Verjetno najbolj nenavaden hostel

Base Camp Boon Woung Hostel
1/12
Reuters
Če želite prespati v stari ameriški ali evropski prikolici, uživati v duhu 50. let in če se potikate okoli nemškega mesta Bonn, potem morate obiskati hostel, ki je urejen kot starinski notranji kamp.

Base Camp Boon Woung Hostel, ki se nahaja le nekaj kilometrov od nemškega mesta Bonn, je sicer postavljen v zapuščeno industrijsko halo, a obiskovalce in ljubitelje starih prikolic navdušuje prav s svojo neobičajnostjo.

Gostje lahko namesto med sobami izbirajo med različnimi kultnimi ameriškimi in evropskimi prikolicami, ki goste popeljejo v 50. in 60. leta. Vse prikolice so urejene v avtentičnem starinskem stilu, pred vsako pa je urejen tudi prostor za druženje. Tako kot v klasičnih kampih so tudi v hostlu s prikolicami sanitarije skupne, gostje pa ob skodelici kave lahko uživajo na terasi, ki je postavljena pred železniškim vagonom.

In cene?

Te so seveda odvisne od izbrane nastanitve, gibljejo pa se od 22 do 69 evrov na noč.

Za hiter sprehod po hostlu ne prezrite galerije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.