Versace za H&M

Foto: EPA
Foto: EPA
Glamurozne kreacije modne hiše Versace bodo jeseni dostopne skoraj vsem. Govorimo o sodelovanju legendarne oblikovalke Donatelle Versace s priljubljenim nizkocenovnim gigantom H&M.
Oglej si celoten članek

Donatella Versace obljublja dve nepozabni ekskluzivni kolekciji, ki se bosta spogledovali z aktualnimi trendi in s prepoznavnimi znaki modne hiše Versace. Najkakovostnejši materiali, veliko usnja, zakovice, prepoznavni pisani potiski, nepogrešljivi čevlji z visoko peto in drugi modni dodatki so zagotovljeni.

"Versace je ena najpomembnejših blagovnih znamk v zadnjem času in njihova kolekcija za H&M bo glamurozna in vpadljiva – kot je značilno za Versace," je nad sodelovanjem navdušena Margareta van den Bosch, kreativna svetovalka pri H&M.

Tudi za moške

Ne dvomimo, da se nad modnim sodelovanjem ne bodo navdušili tudi moški. Donatella se je pri oblikovanju kolekcije zanje osredotočila na izrazite kroje, pasove in nakit, v kolekciji pa bo častno mesto našel tudi smoking.

Že čakamo jesen

Sodelovanje poleg ženske in moške kolekcije obljublja tudi kolekcijo dodatkov za dom, vključno z blazinami in posteljnim pregrinjalom. Prva, jesensko-zimska kolekcija bo na voljo od 17. novembra dalje v približno 300 prodajalnah po svetu, druga, predspomladanska, pa bo od 19. januarja dalje dostopna le preko H&M spletne prodaje.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.