Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Versace za H&M

donatella versace EPA
Glamurozne kreacije modne hiše Versace bodo jeseni dostopne skoraj vsem. Govorimo o sodelovanju legendarne oblikovalke Donatelle Versace s priljubljenim nizkocenovnim gigantom H&M.

Donatella Versace obljublja dve nepozabni ekskluzivni kolekciji, ki se bosta spogledovali z aktualnimi trendi in s prepoznavnimi znaki modne hiše Versace. Najkakovostnejši materiali, veliko usnja, zakovice, prepoznavni pisani potiski, nepogrešljivi čevlji z visoko peto in drugi modni dodatki so zagotovljeni.

"Versace je ena najpomembnejših blagovnih znamk v zadnjem času in njihova kolekcija za H&M bo glamurozna in vpadljiva – kot je značilno za Versace," je nad sodelovanjem navdušena Margareta van den Bosch, kreativna svetovalka pri H&M.

Tudi za moške

Ne dvomimo, da se nad modnim sodelovanjem ne bodo navdušili tudi moški. Donatella se je pri oblikovanju kolekcije zanje osredotočila na izrazite kroje, pasove in nakit, v kolekciji pa bo častno mesto našel tudi smoking.

Že čakamo jesen

Sodelovanje poleg ženske in moške kolekcije obljublja tudi kolekcijo dodatkov za dom, vključno z blazinami in posteljnim pregrinjalom. Prva, jesensko-zimska kolekcija bo na voljo od 17. novembra dalje v približno 300 prodajalnah po svetu, druga, predspomladanska, pa bo od 19. januarja dalje dostopna le preko H&M spletne prodaje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.