Vesna Janković pokazala hčerko, zrasla je v pravo lepotico!

Foto: Instagram Vesna Janković Foto: Instagram Vesna Janković Foto: Instagram Vesna Janković
Pravijo, da sta si zelo podobni.
Oglej si celoten članek

Vesna Janković z veseljem pove, da je na svoja otroka, Vala in Julio, ki ju ima skupaj z bivšim soprogom Juretom Jankovićem, lahko upravičeno ponosna. Pravi, da sta oba zelo pridna gimnazijca. Val je tik pred maturo, njegova strast pa je nogomet, ki ga zaposluje tudi z do tremi treningi dnevno. Kljub temu da je Julia nedvomno podedovala mamino lepoto, pa Vesna pravi, da hčerka ne bo šla po njenih manekenskih stopinjah.

"To je prav nič ne zanima. Julia obožuje živali, zato si po končani gimnaziji želi na študij veterine," je za zurnal24.si povedala Vesna, ki je na Instagramu pokazala, kako zelo podobna ji je šestnajstletna Julia, vnukinja ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 10:24 25. Marec 2022.

    Prva slika je zamegljena, na drugi ... Ja no, tudi za Zalo Ribič Đurić pravite, da je lepotica, ampak Jankovičevi …

  • 08:52 25. Marec 2022.

    no ja bog rad kaznuje in bo mrbit punca čisto nasprotje dedka in očija. nam v ponos in njim v …

  • 08:42 25. Marec 2022.

    Res je "ljepotica". Želim si da bi imela tudi v glavi, želim si, da bi imela tudi čustva, bi bila …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.