Magazin > VIP
31755 ogledov

Vesna Janković pokazala hčerko, zrasla je v pravo lepotico!

Vesna Janković
1/3
Instagram
Pravijo, da sta si zelo podobni.

Vesna Janković z veseljem pove, da je na svoja otroka, Vala in Julio, ki ju ima skupaj z bivšim soprogom Juretom Jankovićem, lahko upravičeno ponosna. Pravi, da sta oba zelo pridna gimnazijca. Val je tik pred maturo, njegova strast pa je nogomet, ki ga zaposluje tudi z do tremi treningi dnevno. Kljub temu da je Julia nedvomno podedovala mamino lepoto, pa Vesna pravi, da hčerka ne bo šla po njenih manekenskih stopinjah.

"To je prav nič ne zanima. Julia obožuje živali, zato si po končani gimnaziji želi na študij veterine," je za zurnal24.si povedala Vesna, ki je na Instagramu pokazala, kako zelo podobna ji je šestnajstletna Julia, vnukinja ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Komentarjev 7
  • Majazmaja 10:24 25.marec 2022.

    Prva slika je zamegljena, na drugi ... Ja no, tudi za Zalo Ribič Đurić pravite, da je lepotica, ampak Jankovičevi bo že teta Ursula pokazala, kako se transformirati v bolj všečno, na zadnji sliki so pa v igri filtri. Upam ...prikaži več pa, da je dekle toliko pametno, da bo namesto zunanjih atributov (kjer žal ni nobenih presežkov) raje uporabila možgane.

  • rd2dmk2 08:52 25.marec 2022.

    no ja bog rad kaznuje in bo mrbit punca čisto nasprotje dedka in očija. nam v ponos in njim v sramoto.

  • SamoResnica 08:42 25.marec 2022.

    Res je "ljepotica". Želim si da bi imela tudi v glavi, želim si, da bi imela tudi čustva, bi bila empatična in sočutna in kritična do kaznivih dejanj svoje "porodice".

Sorodne novice