Victoriinih pet pravil oblačenja

Foto: Žurnal24 kombinacija Foto: Top Shop torbica Foto: Zara črn čevelj Foto: Top Shop plašč Foto: Mango črna obleka
Victoria Beckham je postala prava modna strokovnjakinja. Njene kombinacije so vedno popolne in šik, zato so njeni nasveti zlata vredni.
Oglej si celoten članek

Preprost dnevni videz, ki deluje tudi zvečer

"Če greste iz pisarne direktno na zabavo, večjo torbo zamenjajte z manjšo večerno. Dodajte bogato zlato zapestnico in čevlje s peto, ki ste jih prinesli s sabo," svetuje Victoria in dodaja, da ravno zato obožuje preproste ravne obleke, ki se jih z modnimi dodatki lahko nadgradi po svojem okusu.

Nikoli ne podcenjujte opazne torbice

"Lahko jo nosite kot večerno torbico, ki ima dovolj prostora za bleščilo in mobilni telefon," pravi Victoria. Za dnevni videz pa jo lahko nosite prek rame. "Obožujem nežen rožnat odtenek v kombinaciji z zlato barvo."

Nosite "hude" petke

"Sama se nikoli ne naveličam šik petk z zašiljeno konico in paščkom. Z njimi je vsaka modna kombinacija videti bolje, poleg tega pa podaljšajo nogo. Zahvaljujoč paščku so tudi udobne," meni Victoria.

Manj je več!

"Če ne vem, kako se moram obleči za dogodek, se odločim za kaj bolj sproščenega. Bolje je, če se okitimo premalo kot preveč, saj je navsezadnje pomembna prava mera samozavesti. Pozimi svojo opravo nadgradim z vojaško navdihnjenimi plašči, ki jih vržem prek ramen."

Privoščite si polno mero glamurja

"Sama na formalen dogodek rada oblečem obleko, ki pusti vtis in je hkrati primerna za svečane večere. Najbolje se počutim v takšni, ki dobro izgleda iz vseh kotov - to je zelo pomemben faktor večernih oblek," je prepričana Victoria, ki za konec še svetuje: "Dodajte najljubše petke, odličen make up in pričesko ter seveda šik večerno torbico."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.