Victory snemali v razkošni vili

Foto: Žurnal24 Člani skupine so se med snemanjem pošalili, da z njimi ni veliko dela, ker dobro

Your browser doesn’t support HTML5 video

Slovensko glasbeno skupino Victory, ki smo jo že nekaj časa pogrešali na glasbeni sceni, smo zmotili med snemanjem novega spota za pesem Nisem vreden te.
Oglej si celoten članek

Snemanje je potekalo v čudoviti hiši znanega Slovenca, a nam imena lastnika niso želeli izdati. Za režijo je tako kot pri mnogih spotih skupine poskrbel Jani Pavec, ki je pojasnil, da so posneli nekaj prizorov članov skupine, v postprodukciji pa bodo v videospot vključili tudi prizore filma Ljubezen se zgodi, ki prihaja v naše kinematografe v prihodnjih mesecih.

Na premieri filma bo skupina Victory tudi nastopila, po slovenskih kinematografih pa bodo spot predvajali pred filmom.

Glavno žensko vlogo v spotu je odigrala žena Mirana Vlahoviča - Mikija, ki je vokalist skupine. Miki se je pošalil, da so jo stežka prepričali, naj nastopi v spotu.

Sicer pa so člani skupine povedali, da počasi pripravljajo nove pesmi za album, a niso pod pritiskom in si ne želijo ustvariti albuma na prvo žogo. V videoprispevku si lahko ogledate, kako je snemanje potekalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.