Magazin > Film & Glasba & TV
10 ogledov

Victory snemali v razkošni vili

Člani skupine so se med snemanjem pošalili, da z njimi ni veliko dela, ker dobro
1/2
Žurnal24 main
Slovensko glasbeno skupino Victory, ki smo jo že nekaj časa pogrešali na glasbeni sceni, smo zmotili med snemanjem novega spota za pesem Nisem vreden te.

Snemanje je potekalo v čudoviti hiši znanega Slovenca, a nam imena lastnika niso želeli izdati. Za režijo je tako kot pri mnogih spotih skupine poskrbel Jani Pavec, ki je pojasnil, da so posneli nekaj prizorov članov skupine, v postprodukciji pa bodo v videospot vključili tudi prizore filma Ljubezen se zgodi, ki prihaja v naše kinematografe v prihodnjih mesecih.

Na premieri filma bo skupina Victory tudi nastopila, po slovenskih kinematografih pa bodo spot predvajali pred filmom.

Glavno žensko vlogo v spotu je odigrala žena Mirana Vlahoviča - Mikija, ki je vokalist skupine. Miki se je pošalil, da so jo stežka prepričali, naj nastopi v spotu.

Sicer pa so člani skupine povedali, da počasi pripravljajo nove pesmi za album, a niso pod pritiskom in si ne želijo ustvariti albuma na prvo žogo. V videoprispevku si lahko ogledate, kako je snemanje potekalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.