Video: Grims izgubil živce nad Kordišem, ni bilo videti lepo!

Foto: Youtube
Foto: Youtube
"Naučite se enega reda," mu je med drugim zabrusil.
Oglej si celoten članek

Miha Kordiš (Levica) je na 5. nujni seji odbora za delo, ki je obravnaval predlog sprememb družinskega zakona, večkrat opozoril poslanca Branka Grimsa (SDS), mu izrekel prvi in nato še drugi opomin. Grimsa je močno zmotilo, da ga Kordiš neprestano prekinja, zato je rahlo izgubil živce. 

"Spoštovani gospod predsednik, vodite tako kot je treba in naučite se enega reda, zdaj je pa dovolj. Veš čas segate nepoblaščeno v besedo, ste nesramen, aroganten in to ne vodi nikamor," je v ostrem tonu Grims zabrusil Kordišu. Ta mu je odgovoril, da to ne drži in mu izrekel prvi opomin.

Njun besedni dvoboj si lahko ogledate spodaj: 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • 07:53 28. September 2022.

    obadva klovna lutkovnega gledališča v njihovi menzi se pa objemata ;)

  • 14:06 20. September 2022.

    Gospoda Grimsa sicer ne ljubim, ampak tale smrkavec Kordiš je prekršil vsa pravila lepega pogovora, jaz bi ga nadrl kot …

  • 12:55 20. September 2022.

    ta smrkovc kordiš še ni slišal za kulturo, takšno ali drugačno ... samo čudim se, kdo so tisti njegovi bližnji, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.