Magazin > VIP
29903 ogledov

Video: Grims izgubil živce nad Kordišem, ni bilo videti lepo!

Branko Grims Youtube
"Naučite se enega reda," mu je med drugim zabrusil.

Miha Kordiš (Levica) je na 5. nujni seji odbora za delo, ki je obravnaval predlog sprememb družinskega zakona, večkrat opozoril poslanca Branka Grimsa (SDS), mu izrekel prvi in nato še drugi opomin. Grimsa je močno zmotilo, da ga Kordiš neprestano prekinja, zato je rahlo izgubil živce. 

"Spoštovani gospod predsednik, vodite tako kot je treba in naučite se enega reda, zdaj je pa dovolj. Veš čas segate nepoblaščeno v besedo, ste nesramen, aroganten in to ne vodi nikamor," je v ostrem tonu Grims zabrusil Kordišu. Ta mu je odgovoril, da to ne drži in mu izrekel prvi opomin.

Njun besedni dvoboj si lahko ogledate spodaj: 

 
Komentarjev 20
 • Avatar stoychi
  stoychi 07:53 28.september 2022.

  obadva klovna lutkovnega gledališča v njihovi menzi se pa objemata ;)

 • Pierre 14:06 20.september 2022.

  Gospoda Grimsa sicer ne ljubim, ampak tale smrkavec Kordiš je prekršil vsa pravila lepega pogovora, jaz bi ga nadrl kot opico!!!

 • lojs 12:55 20.september 2022.

  ta smrkovc kordiš še ni slišal za kulturo, takšno ali drugačno ... samo čudim se, kdo so tisti njegovi bližnji, ki lahko prenašajo takega težaka , celo na vlaku je pred leti nekomu začel težit, ker po njegovem ni bral ...prikaži več ustrezne literature, katastrofa, ceplen z ideologijo na kvadrat ... no, ko gre za sds, je pa sploh vse dovoljeno , udrimo po njih, če gre pa za grimsa, mu pa lahko vsak levičar vrže petardo v glavo in ostal bo nedolžen, še več, dobil bo aplavz

Sorodne novice