Video: Je voditelja med vodenjem res zadela kap?

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Gledalci v skrbeh, Twitter na nogah ...
Oglej si celoten članek

Eden najbolj oboževanih ameriških voditeljev Ryan Seacrest je v nedeljo med vodenjem finala resničnostnega šova American Idol dobro prestrašil gledalce. Šov je zaradi koronavirusa vodil od doma, pri čemer se mu je tekst zatikal, kar je za televizijskega veterana vse prej kot običajno, oko pa je imel nenavadno priprto. Ker naslednji dan ni vodil svoje jutranje oddaje, so oboževalci takoj pomisli na najhujše, a jih je voditeljev tiskovni predstavnik že pomiril. 

"Ryan sinoči ni doživel kakršnekoli kapi. Tako kot veliko ljudi, se tudi on prilagaja trenutni situaciji in delu od doma, kar je za vodenje oddaj še posebno stresno. V tem obdobju od doma vodi kar štiri različne oddaje v živo, zato si je v ponedeljek vzel le močno zaslužen prost dan," je povedal predstavnik.

Sicer pa tokrat ni bilo prvič, da je Ryan s svojim vedenjem pred kamero požel zaskrbljene odzive, čeprav oddaje sicer vedno odvodi kot velik profesionalec. Pred desetimi leti se je prav tako med vodenjem Idola znašel v nekaj neobičajnih situacijah, a se je takrat zagovarjal, da je bil pač le zelo dobre volje.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:52 19. Maj 2020.

    Morda je bil samo zadet.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.