Magazin > VIP
3679 ogledov

Video: Je voditelja med vodenjem res zadela kap?

Ryan Seacrest Youtube
Gledalci v skrbeh, Twitter na nogah ...

Eden najbolj oboževanih ameriških voditeljev Ryan Seacrest je v nedeljo med vodenjem finala resničnostnega šova American Idol dobro prestrašil gledalce. Šov je zaradi koronavirusa vodil od doma, pri čemer se mu je tekst zatikal, kar je za televizijskega veterana vse prej kot običajno, oko pa je imel nenavadno priprto. Ker naslednji dan ni vodil svoje jutranje oddaje, so oboževalci takoj pomisli na najhujše, a jih je voditeljev tiskovni predstavnik že pomiril. 

"Ryan sinoči ni doživel kakršnekoli kapi. Tako kot veliko ljudi, se tudi on prilagaja trenutni situaciji in delu od doma, kar je za vodenje oddaj še posebno stresno. V tem obdobju od doma vodi kar štiri različne oddaje v živo, zato si je v ponedeljek vzel le močno zaslužen prost dan," je povedal predstavnik.

Sicer pa tokrat ni bilo prvič, da je Ryan s svojim vedenjem pred kamero požel zaskrbljene odzive, čeprav oddaje sicer vedno odvodi kot velik profesionalec. Pred desetimi leti se je prav tako med vodenjem Idola znašel v nekaj neobičajnih situacijah, a se je takrat zagovarjal, da je bil pač le zelo dobre volje.

 

Komentarjev 1
  • sam50 09:52 19.maj 2020.

    Morda je bil samo zadet.....