Magazin > VIP
485 ogledov

To danes počne zapeljivi Boštjan Bračič

Boštjan Bračič mediaspeed
Šarmantni pevec in radijski moderator se je posvetil strasti, ki jo goji že od otroštva.

Pred nekaj leti je srca oboževalk lomil kot eden izmed pevcev v šovu Slovenija ima Talent. Prepoznavnost mu je takrat prinesla kup oboževalk, ne pa tudi sreče v ljubezni. Boštjanu Bračiču je pred štirimi leti srce namreč zlomila zaročenka, ki se je odločila, da si z njim ne želi stopiti pred oltar. "Sledi vsakega odnosa ostanejo, zato potrebuješ dovolj časa, da jih ne nosiš naprej," danes o tej izkušnji pove Boštjan. 

Trenutno je srečno samski, a strasti do življenja in ustvarjanja mu ne manjka. Še vedno je aktiven na Radiu City, z glasbo se komercialno več ne ukvarja, posvetil pa se je hobiju, ki ga goji že od otroštva, portretni fotografiji.

"Dotaknilo se me je, kako mladi opuščajo študijske smeri, ki jih veselijo, samo zato, ker so prepričani, da po končanem študiju ne bodo dobili službe na tem področju. S serijo črnobelih portretov ljudi, ki so uspešni v svojem poslu, med njimi Ivo Boscarol, Svetlana Makarovič, Peter Prevc, Tina Maze in drugi, želim mladim pokazati, da se da uspeti. Presenečen sem, s kakšnim veseljem sem privabil portretirance. Ne gre pa le za fotografije, saj je vsak izmed njih delil tudi modrost, kako mu je uspelo in kaj bi svetoval mladim. Razstava bo potovala po Sloveniji, sodeluje ogromno ljudi, otvoritev pa bo septembra," je o svojem fotografskem projektu povedal Boštjan.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.