Video: Meghan končno spet pokazala malega Archija

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Sina princa Harryja in vojvodinje Meghan Marke že dolgo ni bilo v javnosti …
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Meghan Markle in princ Harry sta v intervju z Oprah Winfrey končno spet pokazala tudi svojega dve leti starega sina Archija. Poleg eksplozivnih izjav o britanski kraljevi družini, je občinstvu dih vzel še sladki video posnetek Archija.

Medtem ko je Harry med drugim govoril o svoji napeti zvezi s princem Charlesom (72) in princem Williamom (38), Meghan pa o palači podajala šokantne izjave, so razpoloženje med intervjujem sprostili prikupni posnetki njunega sina, ki ga javnost že dolgo ni videla. 

Na posnetku se Meghan na plaži igra s psi in sinom, medtem ko Harry govori o njihovem novem življenju v Santa Barbari. Razkril je, da se radi odpravijo na pohod ali na plažo, ki je zelo blizu. Povedal pa je še, da Archija najraje posadi v otroški sedež in se z njim odpravi na kolesarski izlet. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.