Video: Severina o trpljenju, ki traja že deset mesecev

Foto: Jani Ugrin
Foto: Jani Ugrin
Ganljiv zapis in posnetek hrvaške glasbene dive …
Oglej si celoten članek

Ena največjih balkanskih zvezdnic, Severina Kojić je v srce parajoči objavi sporočila, kako se počuti zadnjih deset mesecev, odkar ji je sodišče odvzelo skrbništvo nad sinom Aleksandrom.  

"Nič ne boli bolj od pogrešanja otroka. Tako je hotela narava. In dala nam je moč. Da se borimo, zdržimo. In borila se bom. V tej agoniji je tisto, kar najbolj peče, kot da bi imela v želodcu stalno žerjavico, krivica, saj je, kot da jo nihče ne sliši in ne vidi. Verjemite, včasih tudi najmočnejše srce težko nenehno bije. In vsak utrip pusti eno brazgotino. In tako že deset mesecev. Danes je dan, ko se srce ustavi. Polnih deset mesecev od 'začasnega ukrepa', s katerim so mi vzeli otroka. Ta 'začasni ukrep' je odredil, da otrok pri meni prespi dvakrat na mesec. Da ga med delavnim tednom vidim 10 ur in vsak drugi konec tedna, ki se začne s soboto ob 10. 00. In tako že deset mesecev. 'Začasno.' Počutite se, kot da vašega najglasnejšega krika nihče ne sliši. Ali ne želi slišati. Ampak jutri je nov dan," je na Instagramu zapisala Severina in zraven objavila video s sinom in legendarno skladbo Celine Dion My heart will go on.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.