Tarča posmeha: Ribičeva v slogu Potrča nad ukrepe za omejevanje širjenja virusa

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Tako gverilsko se je lotila potovanja z letalom ...
Oglej si celoten članek

Naša vrhunska igralka Tanja Ribič je ena izmed tistih posameznikov, ki se ne strinjajo z ukrepi za zajezitev koronavirusa in je zagreta aktivistka proti nošenju mask. Na Facebooku pogosto deli svoja prepričanja in videoposnetke, ki jih omenjeno družbeno omrežje pogosto izbriše, češ da naj bi širila lažne informacije. 

"DRAGI PRIJATELJI, ODLOČIMO SE ZA ŽIVLENJE! Hvala, Marko! Večina že ve, da je cesar nag, ampak strah je naš največji sovražnik. Jemlje glas, po moje pa tudi smisel življenju. Video že ima osupljivo število delitev. To je dober znak! Deli še ti," je pred kratkim stopila v bran Marku Potrču, ki je glede virusa in vladnih ukrepov pred kratkim povedal svoje mnenje. Tanja je tudi opozorila na proteste, ki divjajo po Evropi in na enega izmed ukrepov v Avstraliji: "Tukaj, črno na belem! V Avstraliji ti lahko vzamejo otroka in ga dajo v karanteno. Ne vem, no, kaj vi mislite o tem??" 

Včeraj pa je objavila video, v katerem se na letališču in letalu pojavi brez maske. Pravi, da je varnostnikom razložila, da ji nošenje maske predstavlja stres, po njenih besedah britanska vlada v tem primeru dovoljuje, da se v zaprtih prostorih gibaš brez maske. Posnela se je tudi na letalu in povedala, da zelo težko vdihuje svoji izdihan zrak, kadar je primorana nositi masko. Posnetek, ki je postal pravi spletni hit, so nekateri že komentirali s hudomušnimi pripombami, češ, da gre predstojnici Naše male klinike zagotovo verjeti. Tanja je namreč v komični seriji Naša mala klinika igrala direktorico klinike, medtem ko je nekdo zapisal, da so skeči komičnega šova Teater Paradižnik postali resničnost. Sledilo pa je še nekaj hudomušnih komentarjev:

"Ko pravijo, da se morajo igralci vživeti v vlogo, verjetno niso mislili, da bo Tanja Ribič dandanes dajala epidemiološke nasvete."

"Hvala internet, da tudi danes nisi razočaral."

"Zakaj pa tako panično gleda?"

Foto: Twitter Tanja Ribič

Foto: Twitter Tanja Ribič

Tretji del priljubljenega šova Joonglaa Star že navdušuje ... 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 22:59 4. September 2020.

    Je že tako hudo, da mora iskati javnost s takimi objavami?

  • 20:05 4. September 2020.

    Ne vem za kaj se gre, v medijih nisem videl enega mrtvega razen par pacientov ki ležijo na aparatu tako,kot …

  • 19:51 4. September 2020.

    V bistvu je želela oboževalcem sporočit, da se je peljala z avionom.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.