Magazin > VIP
16518 ogledov

Tarča posmeha: Ribičeva v slogu Potrča nad ukrepe za omejevanje širjenja virusa

Tanja Ribič Pop TV
Tako gverilsko se je lotila potovanja z letalom ...

Naša vrhunska igralka Tanja Ribič je ena izmed tistih posameznikov, ki se ne strinjajo z ukrepi za zajezitev koronavirusa in je zagreta aktivistka proti nošenju mask. Na Facebooku pogosto deli svoja prepričanja in videoposnetke, ki jih omenjeno družbeno omrežje pogosto izbriše, češ da naj bi širila lažne informacije. 

"DRAGI PRIJATELJI, ODLOČIMO SE ZA ŽIVLENJE! Hvala, Marko! Večina že ve, da je cesar nag, ampak strah je naš največji sovražnik. Jemlje glas, po moje pa tudi smisel življenju. Video že ima osupljivo število delitev. To je dober znak! Deli še ti," je pred kratkim stopila v bran Marku Potrču, ki je glede virusa in vladnih ukrepov pred kratkim povedal svoje mnenje. Tanja je tudi opozorila na proteste, ki divjajo po Evropi in na enega izmed ukrepov v Avstraliji: "Tukaj, črno na belem! V Avstraliji ti lahko vzamejo otroka in ga dajo v karanteno. Ne vem, no, kaj vi mislite o tem??" 

Včeraj pa je objavila video, v katerem se na letališču in letalu pojavi brez maske. Pravi, da je varnostnikom razložila, da ji nošenje maske predstavlja stres, po njenih besedah britanska vlada v tem primeru dovoljuje, da se v zaprtih prostorih gibaš brez maske. Posnela se je tudi na letalu in povedala, da zelo težko vdihuje svoji izdihan zrak, kadar je primorana nositi masko. Posnetek, ki je postal pravi spletni hit, so nekateri že komentirali s hudomušnimi pripombami, češ, da gre predstojnici Naše male klinike zagotovo verjeti. Tanja je namreč v komični seriji Naša mala klinika igrala direktorico klinike, medtem ko je nekdo zapisal, da so skeči komičnega šova Teater Paradižnik postali resničnost. Sledilo pa je še nekaj hudomušnih komentarjev:

"Ko pravijo, da se morajo igralci vživeti v vlogo, verjetno niso mislili, da bo Tanja Ribič dandanes dajala epidemiološke nasvete."

"Hvala internet, da tudi danes nisi razočaral."

"Zakaj pa tako panično gleda?"

Tanja Ribič | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Tanja Ribič | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Tretji del priljubljenega šova Joonglaa Star že navdušuje ... 

Komentarjev 17
  • 277e7e0798e154efbedb78510b05597587d206c4 22:59 04.september 2020.

    Je že tako hudo, da mora iskati javnost s takimi objavami?

  • anton55 20:05 04.september 2020.

    Ne vem za kaj se gre, v medijih nisem videl enega mrtvega razen par pacientov ki ležijo na aparatu tako,kot je moj sorodnik z rakom na pljučih.Šlišim vsak dan samo nekakšne info o število mrtvih in okuženih,in to je vse.

  • Avatar @narhist
    @narhist 19:51 04.september 2020.

    V bistvu je želela oboževalcem sporočit, da se je peljala z avionom.

Sorodne novice