Gorenjska
3149 ogledov

Novi koronavirus tudi na kranjski šoli

Gimnazija Franceta Prešerna Kranj Gimnazija Franceta Prešerna Kranj
Na kranjski Gimnaziji Franceta Prešerna so včeraj potrdili okužbo z novim koronavirusom pri enem od dijakov. Takoj so sprejeli ustrezne ukrepe.

Na Gimnaziji Franceta Prešerna Kranj so bili včeraj obveščeni, da je bil eden od njihovih dijakov pozitiven na testu za novi koronavirus. 

"Okužen je dijak, ki se je okužil doma. V karanteni so en oddelek in dve razredničarki. V omenjenem razredu bodo takoj uvedli izobraževanje na daljavo za obdobje karantene, ki smo ga dodobra dodelali v preteklih mesecih in tekom lanskega šolskega leta. V letošnjem šolskem letu bomo v takih sutacijah zgolj še dodali kakšne izboljšave ter vse skupaj uskladili s situacijo, ko nimamo cele šole od doma, pač pa zgolj en razred," je povedala ravnateljica Mirjam Bizjak.

Spremljajte novice z Gorenjske na naši novi spletni strani

Kot je še dodala, za ostale dijake to ta trenutek ne pomeni dosti, pravzaprav nič. "Že včeraj smo zgolj še enkrat pregledali, prerešetali hišni red. Morda pridejo še kakšni dodatni popravki, sicer pa skušamo pouk izpeljati kar se da kvalitetno, kar se da normalno in hkrati upoštevati, v okviru naših možnosti, vsa navodila oziroma vsa priporočila, ki smo jih zelo strukturirano in na zelo primeren, kvaliteten način prejeli že pred začetkom šolskega leta."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice