Video: Zapeljive hostese

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Že mora veljati rek, da kjer so lepi avtomobili, so zraven tudi lepa dekleta. Nič drugače ni na avtosejmu v Frankfurtu.
Oglej si celoten članek

Dolgonoge lepotice v visokih petah so ob avtomobilih in kar vabijo fotografske objektive, naj ujamejo njihov nasmeh. Moški so si ob pogledih na mična dekleta res lahko napasli oči. Da pa ne bi bile videti le lepe, so hostese tudi strokovno podkovane.

Postavna lepotica na razstavnem prostoru Alfe Romeo nam je kot iz rokava stresla vse podatke o rdečem jeklenem zapeljivcu, zraven katerega je stala. Delo na avtomobilskem sejmu je opisala kot zabavno in hkrati zelo naporno. Pred sejmom je morala s kolegicami obiskati tečaj, kjer so jih v štirih dneh naučili vse podrobnosti o avtomobilih, ki jih krasijo. Poziranje je priložnost za lastno reklamo. Tudi bogatih kupcev dragih avtomobilov ne manjka. Padajo celo ženitne ponudbe, če ne te, pa vsaj tiste poslovne narave. Koliko zaslužijo, ostaja skrivnost. Na lastne oči smo se prepričali, da je denar krvavo zaslužen, saj ni kar tako po devet ur na dan stati v čevljih z visokimi petami in biti nasmejan.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.